середа, 23 грудня 2009 р.

Нове на «Афіші-Бровари» за 15-17 грудня

Цієї п’ятниці, 18 грудня, о 17:00 у колишньому будинку культури «Торгмаш», а нині РК «100» (вул. Красовского, 16) відбудеться презентація книги Дмитра Ратнікова «Моє місто – мій дім». У програмі презентації – зустріч з автором та упорядником, спілкування, автограф-сесія, відгуки перших читачів. Кожному, хто прийде на презентацію – книжка з автографом автора у подарунок.

16.12.2009

Відкриття головної новорічної ялинки міста
Відкриття головної новорічної ялинки у Броварах відбудеться на майдані Свободи 19 грудня о 16:00. У святковій програмі - виступи музичних колективів, новорічні привітання від Діда Мороза та Снігуроньки, конкурси, розваги та вручення подарунків дітлахам, які

16.12.2009
За два тижні до новорічних свят, на "Афіші-Бровари" стартує одне з найпікантніших голосувань за визначення найскандальнішої події року в Броварах - "Скандал року"!Список номінантів складено редакцією «Афіши-Бровари» та за результатами читацьких пропозицій, надісланих на info@afisha-brovary.net. Голосування триває до 3 січня 2010 року включно.

15.12.2009

Сезон катання розпочато: купуємо санки та лижі у Броварах Щойно перший шар снігу та криги вкриває сірий і буденний асфальт, у повітрі починає витати дух новорічного свята та веселощів. А які ж веселощі без славнозвісних «підкорювачів снігу» - санчат та лиж? Тим більше, що у броварчан під боком ліс з десятком лижних трас та дві гірки у центральному парку. То ж якщо у вас на балконі чи у гаражі не «припаркований» з минулої зими такий вид «транспорту», може якраз настав час його придбати. Журналіст «Афіші-Бровари» поцікавився асортиментом та цінами санчат і лиж у броварських магазинах.

Немає коментарів:

Дописати коментар