субота, 14 листопада 2009 р.

Нове на "Афіші-Бровари" за 6-13 листопада

6.11.2009
З приходом холодів броварські спортсмени-любителі змінюють вуличні майданчики та шкільні стадіони на криті зали у спорткомплексах та шкільних спортзалах. Сьогодні у Броварах функціонують три спорткомплекси, де можна орендувати приміщення для гри у футбол, волейбол чи баскетбол: БВУФК, «Металург» і «Світлотехнік». Крім того, у приватному порядку можна домовитись про спортзал практично у будь-якій школі міста. Журналіст «Афіши-Бровари» пройшовся по наявним спорткомплексам і з огляду на їх стан та пропонований сервіс, уклав свій рейтинг.

10.11.2009
Піца з доставкою додому: вартість, тривалість, асортимент

Зголодніли, але не маєте бажання ані готувати, ані виходити з дому? Несподівано в гості приїхали друзі, а вам немає чим їх почастувати? Хочеться скуштувати піци, але не вистачає всіх інгредієнтів? Вихід є: можна замовити готову піцу прямісінько додому. Сьогодні у Броварах щонайменше чотири заклади займаються доставкою піци. Наскільки швидко вам її доставлять та у скільки це вам обійдеться, дізнавався журналіст «Афіші-Бровари».

11.11.2009
«La Terrassa café»: відгуки відвідувачів
Відсьогодні середа на нашому порталі оголошується «Днем читача», тобто днем, коли читачі «Афіші-Бровари» власноруч творитимуть контент сайту, залишаючи свої відгуки та коментарі про цікаві та варті уваги броварські заклади. Цієї середи пропонуємо поговорити про «La Terrassa café» – новий ресторан, що розташувався у будівлі броварської трикотажної фабрики.

13.11.2009
«Афіша-Бровари» рекомендує читати у листопаді
У рамках нашої щомісячної рубрики «"Афіша-Бровари" рекомендує читати», ми продовжуємо публікувати ТОП-5 книг, які, на нашу думку, варто прочитати у листопаді. Головні критерії, якими ми керувались, підбираючи твори на цей місяць: легка та яскрава мова, непересічні та відчайдушні герої, динамічний та іронічний сюжет – усе, що в пору осінніх депресій, криз та епідемій викликає цілющі позитивні емоції та енергію жити.

ЛАСКАВО ПРОСИМО НА САЙТ "АФІША-БРОВАРИ" - http://afisha-brovary.net

Немає коментарів:

Дописати коментар